Меню
Количка

Бельо

Мъжка тениска, изработена от антибактериален памук. Платовете, от които изработваме изделията са обработени с иновативната технология SilverPlus®, която чрез сребърните си йони, не позволява на бактериите от потта да проникват и да се развиват в памучните нишки, което предотвратява неприятните мириз..
26.80 лв.
Мъжки антибактериалени боксерки изработен от памук.  Платовете, от които изработваме изделията са обработени с иновативната технология SilverPlus®, която чрез сребърните си йони, не позволява на бактериите от потта да проникват и да се развиват в памучните нишки, което предотвратява неприятните мири..
17.80 лв.
МЪЖКИ ПОТНИК, АНТИБАКТЕРИАЛНО БЕЛЬО ОТ IN SIDE  Мъжки потник, изработен от антибактериален от памук.  Платовете, от които изработваме изделията са обработени с иновативната технология SilverPlus®, която чрез сребърните си йони, не позволява на бактериите от потта да проникват и да се развиват в паму..
20.40 лв.
МЪЖКИ СЛИПОВЕ, АНТИБАКТЕРИАЛНО БЕЛЬО ОТ IN SIDE Мъжки антибактериален слип изработен от памук.  Платовете, от които изработваме изделията са обработени с иновативната технология SilverPlus®, която чрез сребърните си йони, не позволява на бактериите от потта да проникват и да се развиват в памучните ..
16.20 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)