Меню
Количка

Общи условия

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между РПК „Наркооп“-Плевен (собственик и наричан по-долу narcooppleven.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн narcooppleven.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители.

С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на narkoop-pleven.eu (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия". Домейнът narcooppleven.bg е собственост и се управлява от:

РПК „Наркооп“-Плевен с ЕИК: 114036744.

Адрес на регистрация: 5800 Плевен, ул.“ Васил Левски“ No 192,

Адрес на управление: 5800 Плевен, ул. “ Васил Левски“ No 192

Председател: Албена Семкова

Телефон за връзка с Председателя: 0885 541 366

И-мейл за връзка с Председателя: narcoop_pln@abv.bg

Поверителност на данните

Личните данни, които narcooppleven.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Narcooppleven.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на narcooppleven.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Регистрация

При регистрацията трябва да въведат следните данни: име и фамилия; компания (ако е приложимо), адрес, адрес 2, пощенски код, град, държава, домашен телефон, мобилен телефон, допълнителна информация.

Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия профил и адрес за доставка. С поставяне на отметка в полето 'Прочел съм и съм съгласен с "Общи условия" на narcooppleven.bg клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

Съгласие за покупка

Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и narkoop-pleven.eu започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно - успешно преминаване през стъпките на електронна поръчка от narcooppleven.bg : обобщение на поръчката, вход, адрес, доставка и плащане. След натискане на бутона "Потвърди поръчка" при последната стъпка от финализирането на поръчката, на потребителя бива изпратен и-мейл с направената от него поръчка.

Стартиране на поръчката

Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на narcooppleven.bg. Ако поръчката е изпратена в неработен ден или извън работно време, то изпълнението й ще започне в началото на следващата работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Поръчка

Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.

Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2.Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя. При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Плащане и начин на плащане

Плащането се извършва чрез наложен платеж при доставка на стоката/стоките от страна на куриер. Разходите по наложени платежи са за сметка на клиента.

Доставка

Цената на доставката зависи от тарифата на куриерската фирма.

Получаване на пратката

Потребителят получава заявените стоки на посочения адрес или офис за доставка от куриерската фирма SPEEDY. В момента на доставката потребителят получава стоките с прикрепена фактура, ако същият е заявил желание за такава.

Рекламация на стока

Рекламация на стока може да се направи в срок от 14 дни от датата на получаването, в случай на несъответствие с поръчания модел, размер или цвят или при дефект на стоката. Клиентът има право на замяна с нова стока, отбив от цената или възстановяване на сумата срещу предоставен касов бон от негова страна.

При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

Отказ от поръчка

Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителя (ЗЗП) всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 дни от датата на получаването при условие, че има запазен касов бон за стоката, който да се върне заедно с нея на продавача. Транспортните (куриерските) разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента

Narcooppleven.bg се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно чл. 55, ал. 6 от ЗЗП.

Спорове и жалби

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.