Меню
Количка

Магазини

Централен Магазин Наркооп Плевен

гр. Плевен, ул. “В. Левски” №192
тел: 0884 621 676

Работно време:
Понеделник – Петък: 9:30 – 19:00 ч.
Събота: 10:00 – 18:00 ч.
Неделя: почивен ден

Магазин Снежанка

гр. Плевен, ул. “Сан Стефано” №21
тел: 0884 627 773

Работно време:
Понеделник – Петък: 9:00 – 19:00 ч.
Събота: 09:00 – 15:00 ч.
Неделя: почивен ден

Магазин “Кооператор”

гр. Плевен, бул. “Русе” №6
тел: 0884 627 880

Работно време:
Понеделник – Петък: 9:00 – 19:00 ч.
Събота: 09:00 – 15:00 ч.
Неделя: почивен ден

Смесен магазин с. Ясен (център)

с. Ясен (център)
тел: 0884 622 698

Работно време:
Понеделник – Петък: 07:30-12:30 ч./ 13:00- 18:30 ч.
Събота: 8:00 – 15:00 ч.
Неделя: почивен ден

Смесен магазин с. Ясен (жил. блокове)

с. Ясен (жилищни блокове)
тел: 0885 236 250

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:00 – 12:30 ч./ 16:00 – 18:30 ч.
Събота: 8:00 – 12:00 ч./ 15:00 – 18:30 ч.
Неделя: почивен ден

Смесен магазин с. Търнене

с. Търнене
тел: 0885 236 151

Работно време:

Понеделник – Петък: 6:30 – 12:30 ч./ 14:30 – 18:30 ч.
Събота: 6:30 – 12:00 ч./ 14:30 – 18:00 ч.
Неделя: почивен ден

Смесен магазин с. Радишево

с. Радишево
тел: 0885 878 944

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:00 – 12:00 ч./ 16:00 – 18:30 ч.
Събота: 8:00 – 12:00 ч./ 15:00 – 18:30 ч.
Неделя: почивен ден